Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Imre (d1a3e7b)
*foglalkozás*
76 éves
*település*  Magyarország
Ellenőrzött profil adatok Adminisztrátor által ellenőrzött
Kos
Alkalomszerűen (ünnepnapokon) Nem dohányzom Igen, de nincs háziállatom
Sportolok Nem vagyok vallásos Nem vagyok spirituális
172 cm Zöld Rövid Ősz Átlagos

úszás, kerékpár, túrázás

Szinház, utazás, kirándulás, olvasás, étterem, barátok stb

Diploma
Angol, Angol
1 gyermek Nem Elvált
Magamról amit fontosnak tartok

Ebben akorban is fiatalosan élni.

Ezt keresem egy párkapcsolatban

Egy fiam és 2 unokám van, akik nem velem élnek, de jó a kapcsolatunk. Érdeklödési köröm tág, sokminden érdekel a hangulatos esti beszélgetésektöl szinházlátogatáson keresztül a természetben túrázásig. Szivesen biciklizem, kirándulok, úszom, olvasok. Kocsim és persze jogsim is van. Nem dohányzom, nem iszom.
Komoly, hosszú távu kapcsolatot keresek olyan hölgy személyében aki szeret utazni és van ideje, energiája, anyagi háttere ehhez. 2017 decemberében vagy 2018 január/februárban szeretnék Kelet Ázsiába egy kb 6 hetes körutat tenni, nem utazási irodával hanem saját szervezésben, mert igy ugyanannyi pénzért sokkal többet tudnánk látni. (rugalmasan választhatnánk időpontokat, nem fizetnénk fölöslegesen drága, szines katalógusokat, utazási irodák személyzetét, idegenvezetőt stb.) Pontos utitervem nincs, azt közösen állitanánk össze, persze elképzelésem, terveim már vannak. Ha szimpatikusnak találsz, a fentiekhez van kedved találkozzunk és beszélgessünk.

Kupidó hírei