Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Tamás (761a372)
*foglalkozás*
37 éves
*település*  Magyarország
Ellenőrzött profil adatok Adminisztrátor által ellenőrzött
Bika
Alkalomszerűen (ünnepnapokon) Nem dohányzom Igen, de nincs háziállatom
Sportolok Vallásos vagyok és gyakorlom is Nem vagyok spirituális
173 cm Kék Rövid Barna Átlagos

labdarúgás, asztalitenisz, túrázás

sportolás, önkéntes munka, kertészkedés

Felsőfokú szakképzés
Angol
Nincs gyermekem Igen nőtlen/hajadon
Magamról amit fontosnak tartok

Én egy sport- és mozgásszerető budapesti fiatalember vagyok. Komoly kapcsolat céljából keresem társamat korban hozzám illő, keresztény értékek szerint élő lány személyében. Nagyon szeretem a gyerekeket, ezt most épp a másfél éves unokahúgom tapasztalhatja meg. :-) Szabadidőmben szívesen végzek önkéntes munkát, illetve nagyon szeretek utazni és számomra ismeretlen tájakat felfedezni. Megbízható, igényes és rendszerető vagyok. Amin szeretnék változtatni: időnként türelmetlen tudok lenni, illetve néha túl alapos vagyok. :-)

Ezt keresem egy párkapcsolatban

Ezek a számomra fontos tulajdonságok: hűség, őszinteség, nyitottság, bizalom, elfogadás. Legalább ilyen fontos a közös értékrend és a legalább részben közös szabadidő eltöltés.

Kupidó hírei