Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Mónika (17a51c9)
*foglalkozás*
57 éves
*település*  Magyarország
Ellenőrzött profil adatok Adminisztrátor által ellenőrzött
Halak
Alkalomszerűen (ünnepnapokon) Alkalomszerűen Igen, és van is háziállatom
Nem sportolok Nem vagyok vallásos Spirituális vagyok
168 cm Sötétbarna Rövid Vörös Átlagos

Szinház, koncert, kirándulás, utazás

Középiskola
3 gyermek Nem Elvált
Magamról amit fontosnak tartok

Keresem..kutatom..s talán meglelem, hogy milyen vagyok? Néz rá a fényképemre és tudni fogod :) 3 gyermekem van. Kettő még velem él.
Imádom a hó esést , szeretem ha süt a nap , de nem szeretem a forróságot ...imádom a hegyek látványát ahogy a felhők körül ölelik....imádom a tenger fodrozó hullámait ahogy eltűnik a végtelenbe. Csodálatos mikor éjjel hallod a tenger morajlását és bámulsz bele a nagy sötétségbe. Mesés a réten a fűben fekve a csillagokat kémlelni...beszívni a fű és mezei virágok illatát...szeretek mindent ami álmodozóvá tesz és mosolyt csal az arcomra.....Mosoly nélkül az élet semmit nem ér...

Ezt keresem egy párkapcsolatban

Szeresse az életet. Legyen vidám és nyitott, fogadjon el olyannak amilyen vagyok. Szeresse a romantikát, de komolyan vegye a kapcsolatunkat.Legyen figyelmes és kreatív. Szeresse a zenét és a színházat. Legyenek barátai és fogadja el az én barátaimat. Fontos, hogy mindent megbeszéljünk őszintén. Tudja elfogadni az élet apró örömeit és ne hátráljon meg ha valami nem sikerül. Fontos legyen számára a belső is nem csak a külső. Remélem sikerült elijesztenem mindenkit :) igaz nem ez a cél :)

Kupidó hírei