Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Tibor (15478f6)
*foglalkozás*
55 éves
*település*  Magyarország
Ellenőrzött profil adatok Adminisztrátor által ellenőrzött
Szűz
Alkalomszerűen (ünnepnapokon) Nem dohányzom Igen, és van is háziállatom
Nem sportolok Vallásos vagyok, de nem gyakorlom Spirituális vagyok
179 cm Sötétbarna Rövid Ősz Mackós/Molett

Kutyát sétáltatók, filmezek

Diploma
Van, de nem él velem/már felnőtt Elvált
Magamról amit fontosnak tartok

Az "Igazi" nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne "igazi". De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált.

Ezt keresem egy párkapcsolatban

170-175 magas, gepárd testű, szőke, kék szemű bombázó, aki szereti ha a férfi számottevő túlsúlyát intellektusával kárpótolja.

Ami még belefér nálam: ha +/- 20 cm-t és nem többet eltér a magassága, ha gepárd helyett, grizzly esetleg fóka alkatú, ha fekete, barna, zöld esetleg szürke a szeme, bár az utóbbi határeset. Ha szőke volt ugyan az eredeti hajszíne, de befestette, vagy nem mond igazat, de ezek ellenére imád engem, miközben ezt semmivel nem érdemlem ki.

Kupidó hírei